Mijn verhaal met God

Bekijk hieronder de persoonlijke verhalen van mensen die God hebben leren kennen. Zij vertellen hoe hun leven een nieuwe wending heeft gekregen.

Home | Mijn verhaal met God

Antwoorden op levensvragen

Kimberly zocht antwoorden op levensvragen en vond God. Toen ze naar de universiteit ging, begon ze zichzelf vragen te stellen: Is het leven de moeite waard? Is niet alles zinloos? Ze zag ook het geloof van christelijke vrienden…

Baby stierf door mijn schuld

Hoe ga je er mee om als je baby overlijdt door jouw schuld? Kun je jezelf ooit vergeven? Marina vertelt hoe ze met de dood van haar kindje is omgegaan. Haar baby stierf door haar toedoen. Ze ervoer in die moeilijke tijd troost van God.

Ik was 29 en kreeg kanker

Op een dag staat Arjo in de rij van de bedrijfskantine en valt hij ineens flauw. Na onderzoek in het ziekenhuis is er slecht nieuws: hij heeft kanker. Er breekt een moeilijke tijd aan voor de 29-jarige Arjo. Maar ook een tijd waarin hij ontdekt hoe God hem wil steunen en nabij wil zijn.

God helpt me bij onzekerheid

Wat doe je als je onzeker bent? Marjon koos ervoor om keihard haar best te doen, hard te werken en het zoveel mogelijk te verbergen. “Dat ging lang goed, tot ik lichamelijke klachten kreeg: een burnout”. In die tijd ontdekt ze, dat ze bij God helemaal zichzelf mag zijn.