Hoe word ik Gelukkig?

[ba-column size=”two-fifths” last=”0″][/ba-column]

[ba-column size=”three-fifths” last=”1″]

Hoe word ik Gelukkig?

Hoe word je gelukkig? Eigenlijk kan van alles een mens gelukkig maken. Waar jij je geluk misschien vindt in veel geld, goede seks en leuke vrienden, haalt een ander zijn geluk weer uit het weggeven van spullen, lekkere chocolade en een babbeltje met voorbijgangers.

Gelukkiger worden

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat je gelukkiger wordt van geven, dan van nemen. En het allergelukkigst ben je, wanneer je een toffe ervaring kunt delen, samen. Daar word je gelukkiger van.

Wat het meest gelukkig maakt

Zou het zo kunnen zijn, dat je het meest gelukkig wordt als je die ervaringen deelt met de Maker van geluk? Dat je de Ontwerper ontdekt, achter al die mooie geluksmomenten… en dat je zo toegang hebt tot geluk met een hoofdletter G?

De God die jou gemaakt heeft, wil zelf de bron worden van jouw geluk. Hij wil je meer geven dan een eigen huis, goede seks en lekkere chocolade. Hij wil je vrede geven die al je verstand te boven gaat. Hij wil je leven geven in overvloed.

[ba-button link=”https://ikzoekgod.be/meer-over-god-en-jezus/” color=”blue” target=”self”]Meer over de God achter Geluk »[/ba-button]

[/ba-column]