Ik ben mijn job kwijt... wat nu?

Het is jammer als mensen om je heen hun job verliezen, maar het wordt een heel ander verhaal als het jezelf overkomt. Nu raakt het je persoonlijk!

Het wordt moeilijker om je vaste lasten af te betalen en te kopen wat je nodig hebt. En wie ben je eigenlijk nog, nu je niet meer werkt? Gisteren kon je op een verjaardag nog vertellen wat voor werk je deed. Vandaag ben je… werkloos.

Hoe nu verder? Natuurlijk moet je solliciteren, op zoek naar een nieuwe werkplek. Maar misschien heb je wel behoefte aan iemand die naar je wil luisteren.

Wij geloven dat er iemand is, die altijd beschikbaar is. Hij weet waar je doorheen gaat en wil je helpen. Dat is God.

Betekent het dan dat met Hem al je problemen in één keer opgelost zijn? Waarschijnlijk niet, maar je kunt beginnen door Hem een kans te geven. Zou je die uitdaging aan willen gaan?

 

Je kan een cursus volgen die gemaakt is voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen die in beweging willen komen om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Maar ook voor hen die op zoek zijn naar werk en wel wat goede tips kunnen gebruiken voor het maken van een goed CV, of op zoek zijn naar wat voor werk er eigenlijk bij je past. Zonder job of met, een CV check kan nooit kwaad. Sta je er voor open om te ontdekken wat je wilt, wat je al kan en waar je goed in bent? Start dan de cursus!

Ontdek wat jouw droomjob is!

Opzoek naar tips voor je cv? Wil je weten welke job bij je past? Start dan de cursus.

Wil je doorpraten over wat je gelezen hebt?
Stuur ons je vraag via onderstaande knop.

Please enter your name.
Please enter a message.