Aan de bewoners van dit huis

Home | Artikels | Aan de bewoners van dit huis

Waarom Pasen?

Volgens Wikipedia is Pasen het belangrijkste feest voor de christenen. Dan vieren zij, vanuit hun geloof, dat Jezus is opgestaan uit de dood op de derde dag na zijn kruisiging.

Denkt u ook wel eens één van de volgende dingen: “God?” “Opstaan uit de dood? Jezus? Wat een onzin…” “Als God bestaat, waarom laat Hij dan toe dat er zoveel ellende is”, …
Er moet toch ergens iets zijn?

Hoe is uw leven na de dood? Stopt het hier?
Fijn voor jou dat geloof, maar voor mij is geloof onzin, bewijs het maar eens. Maar geloof is toch net het bewijs van dingen die je niet kunt zien?

Ben jij God vergeten? God vergeet jou niet!

Mensen hebben fouten gemaakt, en maken nog steeds fouten. God niet! God is de wereld tijdens deze corona crisis niet vergeten. Er is hoop, er is een toekomst voor iedereen. Ook voor jou, ook voor u!

In het boek Johannes 14 in de Bijbel staat geschreven :
Jezus is DE Weg, de Waarheid en het Leven

Wil jij weten hoe je vrede met God kunt krijgen?

God heeft alles gegeven om het weer in orde te maken tussen jou en Hem. Meer heeft Hij niet te geven. Een grotere prijs bestaat er niet. Hij biedt je vrede aan, zodat jij voor nu en voor eeuwig met God in een verzoende relatie mag leven.

  Wil je doorpraten over wat je gelezen hebt of wil je graag een gratis strip ontvangen? Vraag er naar via onderstaande knop.

Please enter your name.
Please enter a message.