Aan de bewoners van dit huis

Home | Artikels | Aan de bewoners van dit huis

Waarom Pasen?

Volgens Wikipedia is Pasen het belangrijkste feest voor de christenen. Dan vieren zij, vanuit hun geloof, dat Jezus is opgestaan uit de dood op de derde dag na zijn kruisiging.

Denkt u ook wel eens één van de volgende dingen: “God?” “Opstaan uit de dood? Jezus? Wat een onzin…” “Als God bestaat, waarom laat Hij dan toe dat er zoveel ellende is”, …
Er moet toch ergens iets zijn?

Hoe is uw leven na de dood? Stopt het hier?
Fijn voor jou dat geloof, maar voor mij is geloof onzin, bewijs het maar eens. Maar geloof is toch net het bewijs van dingen die je niet kunt zien?

Ben jij God vergeten? God vergeet jou niet!

Mensen hebben fouten gemaakt, en maken nog steeds fouten. God niet! God is de wereld tijdens deze corona crisis niet vergeten. Er is hoop, er is een toekomst voor iedereen. Ook voor jou, ook voor u!

In het boek Johannes 14 in de Bijbel staat geschreven :
Jezus is DE Weg, de Waarheid en het Leven

2 Comments

 1. Avatar P. on 14 april 2020 at 18:50

  Wij hebben duidelijk een sticker hangen waarop we aangeven om GEEN onpersoonlijke papieren post te ontvangen. Dit werd door jullie genegeerd, waarom weet ik niet.
  Hou hier aub in de toekomst rekening mee. Alle respect voor u en uw geloof, maar respecteer ook onze keuzes aub.

  • Avatar Maria Coppendael on 15 april 2020 at 08:02

   Hier net van hetzelfde. Dit zorgt misschien voor een nieuwe hit op jullie website, maar bereikt helemaal jullie doel niet! Ik ben hier niet mee gedient, reclamebureau’s voor goederen moeten zich aan de regels houden, reclamebureau’s voor ideeën en fantasieën ook!

   Bezint eer gij begint!

   Met beleefde groet,
   Maria

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wil jij weten hoe je vrede met God kunt krijgen?

God heeft alles gegeven om het weer in orde te maken tussen jou en Hem. Meer heeft Hij niet te geven. Een grotere prijs bestaat er niet. Hij biedt je vrede aan, zodat jij voor nu en voor eeuwig met God in een verzoende relatie mag leven.

Wil je doorpraten over wat je gelezen hebt?
Stuur ons je vraag via onderstaande knop.

Please enter your name.
Please enter a message.