Trans World Radio wil mensen in alle landen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. De programma’s van TWR worden ook via andere media, zoals internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd.

De Stichting Trans World Radio voor Nederland (transworldradio.nl) & België (twr.be) is een onafhankelijke christelijke organisatie en partner van de internationale organisatie Trans World Radio (twr.org). Luisteren naar Trans World Radio? Clikck op het logo van TWR.BE en een speler zal opstarten.

@herman

@herman

Voorzitter van de Evangelische Alliantie in Vlaanderen
@herman
@herman

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.