Vakantie 2011 Vaartocht Holland (433)

Op 1 maart 2016 is het dan eindelijk zover. Onze echte eigen Vlaamse website van ‘Ik zoek God’ en ‘Waarom Jezus?’ gaan online.
Jaren van voorbereiding en maanden hard werk zijn eraan voorafgegaan, maar dan is het ook eindelijk zover.
Al vele jaren werken de Vlaamse e-coaches mee aan de Nederlandse website en in de hoogdagen van de EO was het ook geen enkel probleem om de Vlaamse bevolking te bereiken. Toen echter de EO-programma’s van tijd en zender begonnen te wisselen, raakte de Vlaamse kijker de weg naar deze programma’s kwijt. Agapè Nederland nam de website ‘Waarom Jezus? van de EO over en zo kwamen de Vlaamse E-coaches onder Agapè Nederland terecht. Nu hebben Agapè Nederland en Jesus.net het mogelijk gemaakt dat deze websites onder beheer van de Evangelische Alliantie in Vlaanderen komen. We gaan er samen dus het beste van maken!

@herman

@herman

Voorzitter van de Evangelische Alliantie in Vlaanderen
@herman
@herman

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.